KORJAAMO2017-MESSUT
HELSINGIN MESSUKESKUS, 27.-28.1.2017

Autokorjaamoalan ammattitapahtuma Korjaamo2017-messut tarjoaa Suomen laajimman näkemyksen autokorjaamoalasta. Korjaamo2015-messut kokosivat yli 3000 alan ammattilaista saman katon alle. Tulevana talvena Korjaamo-messut esittäytyy entistäkin laajempana ja monipuolisempana Helsingissä, Messukeskuksen hulppeissa puitteissa. Kyseessä on Suomen suurin autokorjaamoalan ammattilaisten tapahtuma.

Ilmoittautuminen ja lipunmyynti vierailijoille aukeaa lokakuun lopussa.

KORJAAMO2017 – KAKSIPÄIVÄINEN AUTOKORJAAMOALAN AMMATTITAPAHTUMA

Vuoden tärkein autokorjaamoalan ammattilaisille suunnattu Korjaamo2017-messutapahtuma järjestetään jo yhdeksättä kertaa. Kaksipäiväiset messut tulevat olemaan laajemmat ja monipuolisemmat kuin koskaan aikaisemmin.

Messut sijoittuvat aivan Helsingin ytimeen, Messukeskukseen. Sijainti on logistisesti ja puitteiltaan paras mahdollinen! Messut järjestää Örum Oy Ab.
KORJAAMOLAITTEITA, TYÖKALUJA, VARAOSIA, KEMIKAALEJA, OHJELMISTOJA, KOULUTUSTA, YHTEISTYÖKUMPPANEITA...

Laaja kattaus näytteilleasettajia, niin korjaamolaite-, varaosa-, työkalu- kuin kemikaalitarjonnassa, sekä lisäksi merkittävimmät ohjelmistovalmistajat ja käytännön ratkaisuja korjaamoiden päivittäiseen työhön tarjoavat yritykset luovat ainutlaatuisen ja houkuttelevan messukokonaisuuden.

Messutarjoukset, monipuoliset osastot, uudistettu viihteellinen ohjelmaosuus sekä Messukeskuksen erinomainen ravintola- ja kahvilatarjonta takaavat sekä asiakkaiden että yhteistyökumppanien viihtymisen messuilla.
MESSUJEN JÄLKEEN LAUANTAINA VAUHDIKKAAT TAMMIBILEET

Korjaamo2017-messujen jälkeen lauantaina 28.1. järjestetään messukävijoille ja korjaamoasiakkaille vuoden parhaat bileet, Tammibileet. Bilepaketteja myydään ilmoittautumisen yhteydessä ja ohjelma tulee olemaan sekä maittava että viihdyttävä.