Korjaamo2018-logo.png

KORJAAMO2018-MESSUT
HELSINGIN MESSUKESKUS, 26.–27.1.2018

Korjaamo2018-messut ovat Suomen suurin autokorjaamoalan ammattilaisille suunnattu tapahtuma. Korjaamo2018 järjestetään Helsingissä, Messukeskuksen hulppeissa puitteissa. Messuilla nostetaan erityisesti esille korjaamon kehittäminen sekä tekniset ja koulutuspalvelut alan yrityksille. Näytteilleasettajille tarjotaan ensi kertaa mahdollisuus omaan esitykseen ja puheenvuoroon esiintymislavalla. Varaa paikkasi alan ykköstapahtumassa Suomessa!
Lataa näytteilleasettajien mediakortti tästä.

Ilmoittautuminen ja lipunmyynti vierailijoille aukeaa lokakuun lopussa.

Ilmoittaudu

SUOMEN SUURIN AUTOKORJAAMOALAN AMMATTILAISTAPAHTUMA

Edellisille messuille tammikuussa 2017 paikalle saapui noin 3000 alan ammattilaista eri puolilta Suomea ja paikalla oli lähemmäs sata näytteilleasettajaa Suomesta ja Euroopasta. Korjaamo2018 messujen sijainti Helsingin Messukeskuksessa on logistisesti ja puitteiltaan paras mahdollinen. Messut järjestää Örum Oy Ab ja ne järjestetään jo kymmenettä kertaa.

Ammattimessujen monipuoliset osastot, tietoa ja teknistä asiaa sisältävät esitykset niin osastoilla kuin erillisellä esiintymislavalla, messutarjoukset sekä Messukeskuksen erinomainen ravintola- ja kahvilatarjonta varmistavat sekä asiakkaiden että yhteistyökumppanien viihtymisen messuilla molempina messupäivinä.

KAIKKI MITÄ KORJAAMO TARVITSEE

Korjaamon kehittäminen on välttämätöntä, sillä autot teknistyvät ja jopa asiakaspalvelu elää murrosta. Korjaamolta vaaditaan jatkossa yhä monipuolisempaa osaamista ja tähän Korjaamo2018 tarjoaa monia ratkaisuja.

Mukana messuilla ovat mm. Örum Akatemian koulutuspalvelut sekä korjaamolaitetukea ja korjaamon suunnittelupalveluja tarjoava Diagno Finland Oy.

Korjaamolaitteet, työkalut, varaosat, ohjelmistot, yhteistyökumppanit, koulutuspalvelut ja tekniset tukipalvelut sekä muita käytännön ratkaisuja korjaamoiden päivittäiseen työhön tarjoavat yritykset luovat ainutlaatuisen ja voittamattoman messukokonaisuuden.

MESSUJEN JÄLKEEN LAUANTAINA 27.1. VAUHDIKKAAT TAMMIBILEET

Korjaamo2018-messujen jälkeen lauantaina 27.1. järjestetään messukävijoille ja korjaamoasiakkaille vuoden parhaat bileet, Tammibileet. Bilepaketteja myydään ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjelma tulee olemaan sekä maittava että viihdyttävä.